Sharon Veerman

Reserveer hier

30 minuten Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training is tegen extra betaling. 

Sharon Veerman

Via social media zag ik CrossFit meer en meer voorbij komen. Steeds meer mensen gingen deze sport beoefenen en ook werd ik geïnspireerd door de ‘fitgirls’ die ik destijds op social media volgde. Ik werd gelijk nieuwsgierig, maar was ergens ook wel bang om dit te gaan doen. Tot die tijd was ik voornamelijk fanatiek aan het fitnessen. De oefeningen binnen CrossFit waren mij dus niet geheel onbekend, maar het gymnastiek, cardio en in groepsverband sporten maakte me toch wat terughoudend.

Uiteindelijk won mijn nieuwsgierigheid het en was ik na mijn eerste les al verkocht. “Wat een uitdaging is dit en wat een energie krijg ik hiervan.” Wat had ik al die tijd gedaan in de sportschool? Door in een groep te trainen werd ik juist enorm uitgedaagd en werd ik ook wel met m’n neus op de feiten gedrukt wat betreft mijn conditie. Sinds dat moment ga ik met veel plezier naar de box om alles uit mezelf te halen, maar ook voor de gezelligheid die het met zich meebrengt.

Ik probeer dit enthousiasme aan iedereen over te brengen, omdat ik het heel belangrijk vind dat je plezier beleefd aan het sporten. Daarnaast is het ontzettend leuk om de progressie te zien bij de leden. Dat geeft veel energie.

Algemene Voorwaarden