Ruben de Bock

Reserveer hier

30 minuten Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training is tegen extra betaling. 

Ruben de Bock

Ik doe zelf al een tijdje aan CrossFit wat mij enorm heeft geholpen in het behalen van mijn doelen. Ik was vroeger namelijk zelf wat dikker en wilde hier graag vanaf. Ik heb zelf de opleiding ‘Sport & Bewegen’ gedaan en afgerond. Hierbij ging de theorie mij wat makkelijker af dan de praktijk. De reden hiervan was dat m’n lichaam me behoorlijk in de weg zat.

Vroeger heb ik een tijdje op basketbal gezeten. Ik groeide helaas niet door in lengte om op hoog niveau mee te kunnen blijven doen. Daarna heb ik een jaartje op voetbal gezeten wat toch ook niet helemaal mijn ding was. Hierdoor ben ik in de reguliere fitness gaan sporten, maar zoals we allemaal weten is dit het ook niet echt. Mijn oudere zus is redelijk sportief en ook werkzaam als coach. Ze heeft mij een keer meegenomen naar CrossFit en sindsdien ben ik helemaal om.

CrossFit gaf mij precies de prikkel die ik nodig had. Ik ging regelmatiger sporten en ben daarnaast ook beter en gezonder gaan eten. Het resultaat hiervan is dat ik sindsdien heel veel gewicht verloren ben, maar natuurlijk ook sneller, sterker en fitter!

Toen ik op een dag gevraagd werd of ik zou willen coachen, dacht ik dat lijkt mij fantastisch!

Mijn favoriete onderdelen zijn meer het weightliften, conditionele dingen vind ik ook erg leuk, alleen de 10k Row vind ik dan even wat minder leuk op het moment van doen.

Ik hoop jullie allemaal verder te kunnen helpen om sterker, sneller en gewoon mentaal fitter te worden”.

Ervaring:

CrossFit Lev-1

Algemene Voorwaarden