Maxime Smakman

Reserveer hier

30 minuten Quarterly Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training is tegen extra betaling. 

Maxime Smakman

Maxime is sinds 2002 actief bezig met sport, gezondheid en alles daar omheen, vanuit een stukje hobby is hij in 2003 een fitness opleiding gaan doen. Daarna heeft hij eerst alle kennis toegepast op zichzelf en uiteraard zijn omgeving, toen hij daar eenmaal alles in bereikt had wat hij kon bereiken heeft hij sinds 2007 het roer omgegooid en is full-time de sport ingegaan. De jaren daarna heeft hij zich meer gericht op het reilen en zeilen in de grotere gym’s, maar is daarnaast zichzelf ook meer gaan verdiepen in verschillende disciplines van sport, zoals groepstrainingen, hardlooptrainingen en vechtsporten. Hier heeft hij in de loop der jaren opleidingen voor gevolgd om les in te kunnen geven. Hij heeft dit met veel plezier en passie gedaan, maar was na een aantal jaren zelf op zoek naar iets nieuws, naar iets dat net wat beter bij hem aansloot en dat is CrossFit !!

Na een aantal lessen gevolgd te hebben was hij om, hij dacht bij zichzelf “hierin ligt nog zoveel wat ik zelf kan leren en vooral wat ik een ander kan leren” en is daarom de opleiding tot CrossFit Level-1 gaan doen. Naast zijn werk heeft hij zijn kennis uit kunnen breiden en kan het nu bij CrossFit Naarden over gaan brengen op anderen.

Zijn kracht is zijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen zowel op het gebied van training als op voeding, de sterke mentale steun die hij kan bieden en vooral de passie waarmee hij dit kan overbrengen. Vanuit de visie die hij al had, dat iedereen anders is en elke training op iedereen een ander effect heeft, gelooft ook hij in het concept CrossFit. Het constant variëren en uitdagen van jezelf en opzoek gaan naar je eigen grenzen spreekt hem het meest aan, maar het alle belangrijkste wat hij vindt is een juiste balans te vinden tussen resultaten behalen en ‘leuk vinden om te doen’ dat is in 1 woord?!

CrossFit…

Algemene Voorwaarden