Malou Spoelstra

Reserveer hier

30 minuten Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training is tegen extra betaling. 

Malou Spoelstra

Toen ik een klein meisje was, was sporten al mijn grootste hobby. Vanaf mijn 6e ben ik begonnen met turnen tot mijn 16e. Naast het turnen heb ik op mijn 8e een paar seizoenen getennist. Het turnen heb ik op een hoog niveau gedaan waarbij ik meerdere Nederlands kampioenschappen heb geturnd. Na het stoppen op mijn 16e vanwege blessures, ben ik aan jongere turnsters mijn passie voor turnen over gaan dragen door les te geven aan selectiegroepen. Naast het lesgeven ben ik me ook gaan verdiepen in de jurysport via de KNGU waarbij ik enkele cursussen heb gevolgd.

In 2013 ben ik begonnen met de opleiding Sport & Bewegen in Hilversum waar ik mij gespecialiseerd heb in personal trainer/coach. Vanuit Fitvak heb ik fitnesstrainer A en B gevolgd. Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd op gebied van anatomie, fysiologie, sportpreventie, evenementenorganisatie en lesgeven. Voor het onderdeel sportmassage heb ik enkele seizoenen bij een voetbalvereniging in Laren de verzorging gedaan.

Vanaf 2014 geef ik les in sportscholen waar ik wekelijks me bezig houdt met het bewegen van de mens. Daarnaast draai ik in de zomermaanden verschillende vakantiekampen waarbij kinderen verschillende sporten beoefenen. Vanaf 2016 ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam wat ik in 2020 hoop af te ronden om me daarna verder te kunnen specialiseren.

Vanaf juni 2017 ben ik begonnen met CrossFit waar ik meteen verknocht raakte aan deze sport. De diversiteit van de training waarbij het uithoudingsvermogen, gewichtheffen en gymnastiek gecombineerd wordt geeft mij een enorme uitdaging.

Elke training weer tot het uiterste gaan door aan technieken te werken en je verstand op nul te zetten en te knallen om jezelf te verbeteren voelt super!


Ervaring:

Sport & Bewegingscoördinator, niveau 4

Sportmassage

Fitvak A & B

Jurybrevet TD1 & TD 2

Algemene Voorwaarden