Lennard Linde

Reserveer hier

30 minuten Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training is tegen extra betaling. 

Lennard Linde

Voor zo lang ik me kan herinneren ben ik al bezig met sport. Van jongs af aan heb ik
gevoetbald, wat ik tot mijn 18e heb gedaan. Tussendoor heb ik ook nog een aantal jaar atletiek gedaan. Mijn favoriete onderdeel hierin was het speerwerpen maar ik deed met name hardlopen op de middellange afstanden. Na ruim 12 jaar voetbal was ik toe aan iets anders. Ik begon in de sportschool maar was hier
na een paar weken al op uit gekeken. Toen ontdekte ik, via het internet, CrossFit. Na even zoeken kwam ik terecht bij CrossFit Naarden. Na mijn eerste les was ik meteen verkocht. Al na een aantal weken trainen merkte ik verschil in mijn lichaam. Ik voelde me sterker, leniger en fitter. Al snel kon je mij bijna iedere dag in de box vinden. Wat voor mij in het begin een extra ‘stok achter de deur’ vormde was het feit dat ik me voor iedere les moest inschrijven en dat je coach dus ook verwacht dat je aanwezig bent.

Ook vandaag, ruim twee jaar verder, voel ik mij nog steeds uitgedaagd door de verschillende oefeningen en trainingen binnen CrossFit.
Na een periode gestudeerd te hebben aan de Universiteit van Amsterdam ben ik een
opleiding Sportkunde gaan volgen aan de Hogeschool Inholland in Haarlem. Hier wordt ik opgeleid tot leefstijlcoach. Ik leer over anatomie, fysiologie, coachen, voeding en alle andere onderdelen die komen kijken bij een gezonde leefstijl.

Ruim een half jaar nadat ik begonnen was bij CrossFit Naarden ben ik gaan nadenken over het geven van training binnen het CrossFit, aangezien we hier echt bezig zijn met het veranderen van iemands leefstijl. Graag wilde ik anderen gaan helpen hier, aangezien het voor veel mensen een moeilijk proces is. Nu geef ik al bijna twee jaar trainingen. In 2018 heb ik mijn CrossFit level 1 gehaald. Dit vormde voor mij een extra motivatie om mijzelf verder te ontwikkelen in het coachen.
Het gaafst vind ik het idee dat ik een bijdrage kan leveren in iemands sportieve doel en dat iemand dat ook nog eens kan doen in veilige en gezellige omgeving als Crossfit Naarden.

Ervaring:

CrossFit Lev-1

Algemene Voorwaarden