Ga je door na de Challenge? Maak hier je keus!

Lid worden

  • Geen inschrijf geld.
  • Alle abonnementen per maand opzegbaar.
  • Maandelijks op en afschalen van het aantal trainingen.
  • Inclusief elk kwartaal 30 min Personal Coaching Afspraak t.w.v. €45,00.
  • Inclusief 4x per jaar Body Analyzer t.w.v. €25,00 om zo je progressie bij te blijven houden.

Wat betreft de Challenge Borg?

Als je het vooraf gestelde Challenge doel hebt gehaald én 18x bent geweest, dan krijg je de volledige Challenge borg retour. Word je lid? Dan mag je er ook voor kiezen om dit te verrekenen met de maandelijkse contributie.

Heb je je doel helaas niet gehaald of ben je niet 18x geweest? Wij zijn ontzettend trots op je en willen je nogmaals bedanken en complimenteren voor alle inzet, gezelligheid en doorzettingsvermogen van de afgelopen periode! 

Daarom willen we je toch graag tegemoet komen en hiervoor belonen. Je ontvangt € 60,- retour verrekend met je maandelijkse contributie.

Kies hier je lidmaatschap / Membership Request

Voorwaarden

Alle lidmaatschappen worden aangegaan voor een specifieke periode (keuze hierboven) en kunnen niet worden overgedragen en er zijn geen terugbetalings-mogelijkheden. Na de commitment periode is het lidmaatschap per hele kalendermaand opzegbaar met een opzegtermijn van één kalendermaand.

Vroegtijdig opzeggen is alleen mogelijk ná 6 maanden en daarbij alleen in het geval van een verhuizing buiten een straal van 25km, verlies van werk, medische redenen of militaire uitzending. Voor alle voorgenoemde uitzonderingen is officiëel bewijs vereist.

Dit moet minimaal 15 dagen voor het einde van de maand worden aangevraagd. Het bevriezen van je lidmaatschap is voor minimaal 3 maanden. Daarna gaat het lidmaatschap automatisch weer in. De contributie loopt tijdens de bevriezing door en wordt ingehouden op het moment van terugkeren. 

Met het oog op de veiligheid is na een afwezigheid van meer dan 30 dagen, minimaal 1 personal training sessie vereist.

Alle Personal Coaching sessies zijn geldig voor 3 maanden en kunnen niet worden vergoed of worden bewaard voor later. Zorg dat de sessies op tijd worden ingeboekt.

Voor afspraken die niet worden nagekomen of korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, worden de kosten volledig in rekening gebracht.

CrossFit Naarden is te allen tijde gerechtigd om haar prijzen aan te passen.

Betalingen zijn per automatische incasso. Na een tweede stornering sturen we een iDeal betaal link per email. Bij het uitblijven van de betaling rekenen we € 7,50 administratiekosten.

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan CrossFit Naarden om doorlopende of eenmalig incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schijven en aan uw bank om doorlopend of eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van CrossFit Naarden. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.