Birgit van Hoogstraten

Reserveer hier

30 minuten Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training is tegen extra betaling. 

Birgit van Hoogstraten

Sinds m’n zesde heb ik meerdere sporten gedaan. Het begon met hockey, daarnaast heb ik geturnt, paard gereden, ritmisch gym gedaan (ja met lintjes en ballen) en veel hardgelopen.

Hockey heb ik 12 jaar gedaan. In Muiderberg ik heb de laatste 5 jaar in het eerste team gezeten en was ik aanvoerder. Op dezelfde club was ik ook coach en trainer van meerdere jeugdteams.

Twee jaar geleden kwam CrossFit Naarden op mijn pad. In eerste instantie kwam ik hier om te kickboksen. Dat heb ik een maand gedaan! Al dat gegooi met barbells werd steeds interessanter en na 1 les was ik verkocht. Hockey kwam op de achtergrond en ik ben daar uiteindelijk helemaal gestopt!

Het begon met twee keer per week CrossFit en dat werd al gauw bijna elke dag. Ik zie mezelf dit de rest van mijn leven wel doen.

Maxime benaderde mij in april 2017 om les te gaan geven bij CrossFit Naarden, en ik kon niets anders doen dan instemmen. Ik heb een aantal weken meelopen met hem en ben op een gegeven moment zelf aan de slag gegaan! In september 2017 heb ik mijn CrossFit lev-1 gehaald en dat heeft me nog enthousiaster gemaakt om mezelf te verbeteren op het gebied van coachen en ook trainen.

Nu ben ik zelf meer competitief gaan trainen in de hoop om binnenkort bij de top van Nederland te horen. CrossFit en vooral CrossFit Naarden heeft mijn leven compleet omgegooid en ik ben dolblij dat ik dagelijks met dit top team en de leuke leden van CrossFit Naarden mag werken en trainen. De dagen die ik lesgeef in de box zijn de leukste dagen van de week. Het geeft mij heel veel energie en het inspireert om nog meer uit jezelf te halen.

Ervaring:

CF lev-1

Algemene Voorwaarden