Birgit van Hoogstraten

Reserveer hier

Regulier Personal Training
30min Personal Coaching

30 minuten Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training is tegen extra betaling. 

Birgit van Hoogstraten

Sinds m’n zesde heb ik meerdere sporten gedaan. Het begon met hockey, daarnaast heb ik geturnt, paard gereden, ritmisch gym gedaan (ja met lintjes en ballen) en veel hardgelopen.

Hockey heb ik 12 jaar gedaan. In Muiderberg ik heb de laatste 5 jaar in het eerste team gezeten en was ik aanvoerder. Op dezelfde club was ik ook coach en trainer van meerdere jeugdteams.

Twee jaar geleden kwam CrossFit Naarden op mijn pad. In eerste instantie kwam ik hier om te kickboksen. Dat heb ik een maand gedaan! Al dat gegooi met barbells werd steeds interessanter en na 1 les was ik verkocht. Hockey kwam op de achtergrond en ik ben daar uiteindelijk helemaal gestopt!

Het begon met twee keer per week CrossFit en dat werd al gauw bijna elke dag. Ik zie mezelf dit de rest van mijn leven wel doen.

Maxime benaderde mij in april 2017 om les te gaan geven bij CrossFit Naarden, en ik kon niets anders doen dan instemmen. Ik heb een aantal weken meelopen met hem en ben op een gegeven moment zelf aan de slag gegaan! In september 2017 heb ik mijn CrossFit lev-1 gehaald en dat heeft me nog enthousiaster gemaakt om mezelf te verbeteren op het gebied van coachen en ook trainen.

Nu ben ik zelf meer competitief gaan trainen in de hoop om binnenkort bij de top van Nederland te horen. CrossFit en vooral CrossFit Naarden heeft mijn leven compleet omgegooid en ik ben dolblij dat ik dagelijks met dit top team en de leuke leden van CrossFit Naarden mag werken en trainen. De dagen die ik lesgeef in de box zijn de leukste dagen van de week. Het geeft mij heel veel energie en het inspireert om nog meer uit jezelf te halen.

Ervaring:

CF lev-1

Algemene Voorwaarden

Annulering privé sessies
Te laat komen
Personal Coaching
Overige Algemene Voorwaarden
Annulering privé sessies

Het lid conformeert zich bij het maken van een persoonlijke afspraak automatisch aan deze annuleringsvoorwaarden. Indien om welke reden dan ook een afspraak niet kan doorgaan, dan moet dit tenminste 24 uur van te voren worden doorgegeven. Voor afspraken die niet worden nagekomen of korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, worden annuleringskosten in rekening gebracht.

Te laat komen

Indien het lid te laat aanwezig is, zijn wij genoodzaakt de verloren tijd in te korten op de sessie.

Bij meer dan vijftien minuten te laat kan de persoonlijke afspraak alleen in uitzonderlijke gevallen doorgaan. Bij te laat komen wordt de sessie ten alle tijden volledig in rekening gebracht.

Bij te laat komen bij een groepstraining kan er niet meer worden deelgenomen en wordt de les volledig in rekening gebracht op het deelname tegoed.

Personal Coaching

CrossFit Naarden biedt privé begeleiding aan in de vorm van Personal Coaching. Personal Coaching kan worden afgenomen in de vorm van een abonnement of los tegen aanvullende betaling.

Bij een actief lidmaatschap, is het Personal Coaching tegoed maximaal 3 maanden geldig. Niet gebruikte tegoeden vervallen na 3 maanden.

Bij het beëindigen van een Personal Coaching abonnement en/of het beëindigen van het lidmaatschap vervallen alle niet gebruikte tegoeden.

Overige Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden (link)