Alex Stafford

Reserveer hier

30 minuten Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training is tegen extra betaling. 

Alex Stafford

Mijn ervaring met sporten zit er al vanaf een jonge leeftijd in!

Op mijn 6de begon ik met voetballen wat ik tot mijn 15de heb gedaan, daarnaast heb ik van mijn 12de tot mijn 20ste ook gebasketbald. Toen ik op mijn 15de stopte met voetballen ben ik gelijk begonnen met rugbyen wat ik nog steeds doe. Voetballen en basketbal heb ik op redelijk niveau gedaan en ik heb op het hoogste niveau gerugbyd. Toen ik 17 was heb ik voor Nederland onder 18 gespeeld, en ik heb jaren lang bij t’ Gooi in Naarden gespeeld waar ik ook landskampioen ben geworden.

Daarnaast was ik ook in de sportschool te vinden om het uiterste uit mijn sport te kunnen halen. Zo ben ik ook bij CrossFit Naarden terecht gekomen en ik kan eerlijk zeggen dat het voor mij de beste middel was om mij het sterkst te maken voor mijn sport!

Vanaf mijn 16e heb ik altijd gewerkt in sportscholen waar ik mijn passie voor het geven sportlessen gevonden heb. Daarnaast heb ik van mijn 17e tot mijn 20e in Oostenrijk ski les gegeven aan kinderen en volwassenen. Rond mijn 22e heb ik in Boston bij een zomerkamp kinderen allemaal verschilde watersporten aangeleerd, onder andere zwemmen, kajakken en roeien.

Rond 2015 tot 2017 ben ik werkzaam geweest bij een basisschool, hier verzorgde ik de gymlessen aan de groep 3 t/m 8,  het leuke hieraan was de diversiteit en de interactie met de verschillende groepen geweldig is.

Naast het beoefenen van de Rugby sport, heb ik 10 jaar lang met veel passie ook rugby training gegeven. Dit waren verschillende jeugd teams en heb hier het meeste qua lesgeven geleerd!

Zoals je kunt lezen een passie voor sport heb ik wel!

Algemene Voorwaarden

Het lid conformeert zich bij het maken van een persoonlijke afspraak automatisch aan deze annuleringsvoorwaarden. Indien om welke reden dan ook een afspraak niet kan doorgaan, dan moet dit tenminste 24 uur van te voren worden doorgegeven. Voor afspraken die niet worden nagekomen of korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, worden annuleringskosten in rekening gebracht.

Indien het lid te laat aanwezig is, zijn wij genoodzaakt de verloren tijd in te korten op de sessie.

Bij meer dan vijftien minuten te laat kan de persoonlijke afspraak alleen in uitzonderlijke gevallen doorgaan. Bij te laat komen wordt de sessie ten alle tijden volledig in rekening gebracht.

Bij te laat komen bij een groepstraining kan er niet meer worden deelgenomen en wordt de les volledig in rekening gebracht op het deelname tegoed.

CrossFit Naarden biedt privé begeleiding aan in de vorm van Personal Coaching. Personal Coaching kan worden afgenomen in de vorm van een abonnement of los tegen aanvullende betaling.

Bij een actief lidmaatschap, is het Personal Coaching tegoed maximaal 3 maanden geldig. Niet gebruikte tegoeden vervallen na 3 maanden.

Bij het beëindigen van een Personal Coaching abonnement en/of het beëindigen van het lidmaatschap vervallen alle niet gebruikte tegoeden.