Alex Stafford

Reserveer hier

30 minuten Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training is tegen extra betaling. 

Alex Stafford

Mijn ervaring met sporten zit er al vanaf een jonge leeftijd in!

Op mijn 6de begon ik met voetballen wat ik tot mijn 15de heb gedaan, daarnaast heb ik van mijn 12de tot mijn 20ste ook gebasketbald. Toen ik op mijn 15de stopte met voetballen ben ik gelijk begonnen met rugbyen wat ik nog steeds doe. Voetballen en basketbal heb ik op redelijk niveau gedaan en ik heb op het hoogste niveau gerugbyd. Toen ik 17 was heb ik voor Nederland onder 18 gespeeld, en ik heb jaren lang bij t’ Gooi in Naarden gespeeld waar ik ook landskampioen ben geworden.

Daarnaast was ik ook in de sportschool te vinden om het uiterste uit mijn sport te kunnen halen. Zo ben ik ook bij CrossFit Naarden terecht gekomen en ik kan eerlijk zeggen dat het voor mij de beste middel was om mij het sterkst te maken voor mijn sport!

Vanaf mijn 16e heb ik altijd gewerkt in sportscholen waar ik mijn passie voor het geven sportlessen gevonden heb. Daarnaast heb ik van mijn 17e tot mijn 20e in Oostenrijk ski les gegeven aan kinderen en volwassenen. Rond mijn 22e heb ik in Boston bij een zomerkamp kinderen allemaal verschilde watersporten aangeleerd, onder andere zwemmen, kajakken en roeien.

Rond 2015 tot 2017 ben ik werkzaam geweest bij een basisschool, hier verzorgde ik de gymlessen aan de groep 3 t/m 8,  het leuke hieraan was de diversiteit en de interactie met de verschillende groepen geweldig is.

Naast het beoefenen van de Rugby sport, heb ik 10 jaar lang met veel passie ook rugby training gegeven. Dit waren verschillende jeugd teams en heb hier het meeste qua lesgeven geleerd!

Zoals je kunt lezen een passie voor sport heb ik wel!

Algemene Voorwaarden